• Bedrijf heeft 70 rayons
  Bedrijf heeft 70 rayons
 • 4 pc per rayon
  4 pc per rayon
 • 4 pc per rayon, detail
  4 pc per rayon, detail
 • Bedrijf heeft 14 rayons
  Bedrijf heeft 14 rayons
 • 4 pc per rayon, detail
  4 pc per rayon, detail
 • Rayonindeling, Friesland
  Rayonindeling, Friesland

Op maat gemaakte kaarten

Alles kan

Een vaak gevraagde kaart op maat door het bedrijfsleven: de rayon-indelingspostcodekaart van uw vertegenwoodigers of van uw filialen. Daarmee brengt u precies in kaart – letterlijk – hoe de geografische verdeling van uw rayons eruit ziet. Zo’n rayon-indelingspostcodekaart kunnen we ook voor úw bedrijf maken. 
Desgewenst kunnen we uw eigen adressen (klanten) in het kaartbeeld importeren, waarbij iedere klant als een stip in de kaart wordt voorgesteld. 
Wilt u speciale informatie in kaart laten opnemen? Bijvoorbeeld bedrijventerreinen, of al uw vestigingen? Het is allemaal mogelijk. 
Kortom, mogelijkheden te over! En dat voor een prijs die u vast mee zal vallen. 

 


Van 2 tot en met 6 postcodeposities
U kunt een kaart van uw rayons laten maken van de eerste twee posities tot en met alle zes posities van de postcode. 


Prijzen
De prijs is afhankelijk van het aantal rayons dat we moeten samenstellen of inkleuren. Een indeling in 4 gebieden is eenvoudiger (dus goedkoper) dan een indeling in 100 gebieden.

 

 

Voor een exacte prijsopgave voor úw rayon-indelingspostcodekaart op maat kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan helpen we u – uiteraard geheel vrijblijvend - graag verder. 

Digitaal bestand
Uiteraard bent u niet verplicht uw rayon-indelingskaart gedrukt en wel bij ons te bestellen. Als u wilt kunnen we uw materiaal ook als digitaal bestand aanleveren, in plaats van in druk. We leveren elk gewenst bestandstype, dus ook Photoshop en Illustrator. 

Klik op Digitaal bestand voor meer informatie. 

Altijd eerst een 'proef'
Als het om een rayon-indelingskaart op maat gaat, betrekken we u uiteraard vanaf het begin bij het ontwerp. U ontvangt van ons altijd vóór het definitieve bestand er is een proef. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Vrijblijvend advies op maat
Zoals u ziet, is alles mogelijk met een postcodekaart op maat. Om u niet te laten 'verdwalen', adviseren we u graag. Want wij hebben een jarenlange ervaring, en uitgebreide kennis van kaarten op maat. Klik in het menu op ‘Weergave en ondergrond’ voor meer informatie en voorbeeldkaarten. 

Neem gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder en u kunnen - als u dat wilt - voor u een vrijblijvende offerte maken: telefoon: 020 - 482 2060, e-mail: info@12provincien.nl


'Alles over postcodes' is onderdeel van Uitgeverij 12 Provinciën.