• Detail 4ppc kaart Denemarken
  Detail 4ppc kaart Denemarken
 • 2ppc kaart Europa ai/eps
  2ppc kaart Europa ai/eps
 • Detail van kaart hierboven
  Detail van kaart hierboven
 • 3ppc kaart Ierland, eenvoudig
  3ppc kaart Ierland, eenvoudig
 • Duitsland
  Duitsland
 • Noord-Duitsland
  Noord-Duitsland
 • Denemarken
  Denemarken
 • Denemarken, detail
  Denemarken, detail

Buitenlandse kaarten

 

Alles kan!

Wij kunnen u alle buitenlandse postcodekaarten leveren. Van IJsland tot Nieuw-Zeeland.

 

Let op:Digitale (Postcode) Kaarten van alle Europese landen kunt u kopen in onze  webshop:kaartenenatlassen

 

Wilt u speciale informatie in de postcodekaart laten opnemen? Bijvoorbeeld al uw vestigingen, of andere bedrijfsdata? Het is allemaal mogelijk. En dat voor een prijs die u vast mee zal vallen. 

Standaardkaarten

Van alle Europese landen hebben wij 2 cijferige kaarten gemaakt, deze zijn zowel digitaal als analoog te bestellen. Van een aantal landen zijn ook 3,4, of 5 cijferige kaarten te krijgen. Alle buitenlandse postcode wandkaarten vindt u in de webshop van kaartenenatlassen, zie Buitenlandse postcode wandkaarten


Op maat gemaakte kaarten

U kunt hierbij het land en het aantal cijfers van de postcode zelf bepalen. U kunt kiezen uit een zeer gedetailleerde kaart of een minder gedetailleerde kaart.

Naast gebied en postcodes kunt u ook extra informatie door ons laten toevoegen zoals regiogrenzen of (lucht)havens. Ook kunnen we uw eigen informatie aan de kaart toevoegen, zoals locaties of kleuraanduidingen


Klik in het menu op ‘Weergave en ondergrond’ voor meer informatie en voorbeeldkaarten.

Digitaal bestand
Uiteraard bent u niet verplicht uw postcodekaart gedrukt en wel bij ons te bestellen. Als u wilt kunnen we uw materiaal ook als digitaal bestand aanleveren, in plaats van in druk. We leveren elk gewenst bestandstype, dus ook Photoshop (jpg) en Illustrator (ai of eps). Ook leveren we PDF, DWG en SHP bestanden.
Klik in het menu op Digitaal bestand voor meer informatie.

Prijsopgave

Voor een exacte prijsopgave voor een op maat gemaakte postcodekaart van een “ander land dan Nederland”, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan helpen we u – uiteraard geheel vrijblijvend - graag verder.

Vrijblijvend advies op maat
Zoals u ziet, is alles mogelijk met een kaart op maat. Om u niet te laten 'verdwalen', adviseren we u graag. Want wij hebben een jarenlange ervaring, en uitgebreide kennis van postcodekaarten op maat.
Voor voorbeelden van door ons gemaakte kaarten zie voorbeeldmateriaal


Neem gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder en u kunnen - als u dat wilt - voor u een vrijblijvende offerte maken: telefoon: 020 - 482 2060, e-mail: info@12provincien.nl

 

'Alles over postcodes' is onderdeel van Uitgeverij 12 Provinciën.