Digitale kaarten

Alle bestandstypes
Wilt u geen gedrukte versie van uw postcodekaart maar het digitale bestand? Dat kan, uiteraard. U hebt daarbij de keuze uit onder andere jpg-, tiff-, PDF, PSD (Photoshop) , EPS-bestanden (Adobe Illustrator) en editable PDF. 

Alles digitaal leverbaar
Alle standaard postcodekaarten kunnen we u digitaal leveren. Uiteraard kunnen we ook een digitale kaart op maat voor u samenstellen.  Dus of het nu gaat om een Nederlandkaart, gemeentekaart, rayon-indelingskaart et cetera, dat maakt niet uit. De kaart kunt u altijd (ook) digitaal ontvangen.

 

 Let op: Digitale (Postcode) Kaarten van alle Europese landen, ook digitale bestanden kunt u kopen in onze webshop  kaartenenatlassen

 

Daarna kunt u ermee doen wat u wilt, zoals afdrukken, op uw website plaatsen of zelf verder bewerken. 

 

Kant-en-klare digitale postcodekaarten

Zoekt u een digitale postcodekaart van bijvoorbeeld Nederland, Duitsland , Denemarken of België? Er is een kans dat we die al voor u hebben. Dat kan u flink wat euro's schelen!

 

Op onze website kaartenenatlassen.nl vindt u onder meer (!) alle kant-en-klare digitale postcodekaarten van Nederland. 

 

Zo vindt u hier de postcode kaarte van de grote steden

Hier kunt u kiezen uit de standaard digitale provincie-postcodekaarten. 
Hier vindt u de standaard  digitale Nederland-postcodekaarten. 

  

Prijsopgave

Voor een exacte prijsopgave voor een op maat gemaakte postcodekaart van een “ander land dan Nederland”, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan helpen we u – uiteraard geheel vrijblijvend - graag verder.

Vrijblijvend advies op maat
Zoals u ziet, is alles mogelijk met een kaart op maat. Om u niet te laten 'verdwalen', adviseren we u graag. Want wij hebben een jarenlange ervaring, en uitgebreide kennis van postcodekaarten op maat.
Voor voorbeelden van door ons gemaakte kaarten zie voorbeeldmateriaal


Neem gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder en u kunnen - als u dat wilt - voor u een vrijblijvende offerte maken: telefoon: 020 - 482 2060, e-mail: info@12provincien.nl

 

'Alles over postcodes' is onderdeel van Uitgeverij 12 Provinciën.